En ehtinyt tehdä osaa eilen, joten se tulee nyt tässä. Viimeosassa jäimmekin odottamaan mitä Kaarina keksii Jannen varalle!

799236.jpg

Kaarinan suunnitelmissa oli saada Janne syylliseksi heidän väliseen lemmiskelyyn. Valitettavasti Kaarina ei ollut suunnitellut asioita kovinkaan etukäteen ja hänen ja Siirin välille syntyikin tappelu Kaarinan koittaessa lietsoa Jannea.

799217.jpg

Tappelu päättyi Kaarinan voittoon, mutta eipä sillä paljon voi kehuskella, kun menettää hyvän ystävyyden isosiskoonsa ja välit ovat umpitulehtuneet.

799220.jpg

Tappelun jälkeen Siiri tuskailee haavojensa kanssa: " Mitä se nainen saikaan oikein aikaiseksi, mitä ihmettä hän oikein kuvittelee? Tämännäköisenä en kyllä töihin voi mennä! Parasta mennä suorinta tietä puhdistamaan haavoja. "

799211.jpg 

Töissä Siirillä ei oikein sujunut, ajatukset laukkasivat muilla mailla. Mielessä olikin pyörinyt koko illan tappelu siskon kanssa. " Riivattu! Mitä minä oikein kuvittelin kun otimme yhteen Kaarinan kanssa. Sitä naista saa kyllä todenteolla karttaa, kun sellainen kissanainen ja miestennielijä hän onkin! Että Janne olisi lähennellyt häntä kohtaan, ja pyh! "

799221.jpg

Illan aikana Kaarina oli kuntoillut oikein todenteolla. " Nyrkkeily ja voimanharjoittelu ei ole pahitteeksi. Vielä minä näytän! Kaarina not giving up! "

799231.jpg

Janne oli oikein tyytyväinen, kun Kaarina oli epäonnistunut ja saanut Siirin vihat päällensä. Hänellä ei ollutkaan mitään pelättävää sillä hän tiesi ettei Siiri heti voinut unohtaa tapahtunutta, joten Kaarinan oli turha yrittää selittää Siirille mitään. Janne saisikin lisäaikaa miettiä mitä oikein tekee asian suhteen! Ainakin hänellä oli vielä hyvät välit tyttäreensä Sariin ja Sari ei ollut aikuisten riidoista moksiskaan.

799227.jpg

Sari oli välttämättä halunnut nukkua vanhempien sängyssä. Herättyään hän halusi heti tervehtiä pikkuveljeään Nicoa.

799238.jpg

Noustuaan ylös ja tervehdittyään Nicoa, Sari asteli olohuoneeseen katsomaan oliko kukaan vielä hereillä. Ketään ei vielä aamu-kuudelta ollut ylhäällä, joten Sari saikin nauttia rauhallisesta ilmapiiristä.

799230.jpg

Sarin arvosanat olivat huippuluokkaa ja siitä taisi johtua myös tytön aktiivinen lukeminen vapaa-aikana. Sari nautti lukemisesta itsekseen aamuisin, jolloin päivä oli vasta alussa.

799246.jpg

Pukeuduttuaan ja ennen koulubussin saapumista Sari iloitsi puhaltaessaan saippuakuplia. Aikuiset eivät vieläkään olleet hereillä, joten nämä taisivat olla rauhallisimmat hetket kotona ennen viikonloppua.

799244.jpg

Hetkeä myöhemmin Kaarina nousi ylös ja alkoi kuntoilemaan. Kunnon täytyisi olla huippukunnossa ja mielikin varmasti avartuisi kunnon virkistyttyä. Valitettavasti kiloja oli kertynyt muutama liikaa, joten oli ahkeroitava enemmän. Tuskissaan Kaarina lietsoi Siiriä: " Siihen kuntoon, jossa Siiri on, en halua joutua. Vetävän näköinen on oltava tilanteessa kuin tilanteessa! Vielä muutamia tehokkaita rutistuksia ja terveellistä ruokaa niin kyllä kait se sitten jo riittää. " Näin Kaarina ajatteli. Saa nähdä miten neitokainen pystyy pitämään kuntonsa yllä ja eristettyä liikakilot, kun makean syöminen ongelmiin on riistäytynyt käsistä.

799247.jpg

Pian kuitenkin Kaarina lopetti ahkeroinnin ja ryhtyi tanssahtelemaan kuvitellun luudanpätkän kanssa. " Hihiii, heehehheeee, hihhiiiii " Hirveä hihitys valtasi Kaarinan mielen. Mielenterveys alkoi rakoilla aika pahasti. Miehen kipeä nainen vajoi yhä kauemmas ajatuksissa.

799235.jpg

Illan tullen.... Kaarinan ollessa omissa maailmoissaan, Sarin ollessa ystävänsä luona ja Jannen puuahstellessa omia asioitaan ja hoitaessaan Nicoa, Siiri kuntoili yrittäen saada raskauden aikana kertyneet ylimääräiset kilot pois.

799226.jpg

No pian loppuivat rouvan kuntoilut, kun nälkä yllätti. Spagetti valmistuikin Siiriltä käden käänteessä, sillä sitä oli tullut syötyä raskauden aikana ja siitä oli myöskin muodostunut lempiruoka.

799229.jpg

Rauha ei kauan maassa ollut! Kaarina kippasi vedet Jannen päälle ja vannoi ikuista kostoa! " Hulluko sinä olet? Mitä pahaa olen tehnyt? " Janne ärjyi " Sinä senkin luuseri, vielä minä sinulle näytän! Tämä on vasta alku! "

799222.jpg

" Öööö yyötötö ooooo "  Jotain oli pahasti vialla...

799242.jpg

Kaarina sekosi ongelmistaan, josta Janne riemuitsi innoissaan!

799213.jpg

Siiri ei kuitenkaan ollut kostonkierteessä ja kutsuikin siskonsa avuksi psykiatrin. " Pian mielesi kyllä kohoaa. Muutama päivä toisissa maisemissa ei olisi pahitteeksi tai juttelu jonkun ulkopuolisen tai ystävän kanssa. " Tohtori neuvoi Kaarinaa myös lemmenasioissa ja lupasikin että neito paranee pian. Siiri ei kuitenkaan ollut vielä valmis auttamaan siskoaan puhumalla, mutta jotain hänen kyllä olisi tehtävä, olihan kyseessä sentään oma sisko. Ei Siiri sentään niin julma ollut!

799240.jpg

" Ihan tyhmää kun noi vaan tappelee. Mä en ainakaa sitten isona halua tapella kenenkään kanssa. Musta tulee lääkäri ja mä autan ihmisiä. " Pikku-Sari ei sentään vielä ollut sekaantunut mihinkään juonitteluihin. Hän olikin reipas, iloinen ja tunnollinen oppilas, joka aikoi saavuttaa tulevaisuudessa unelmansa! Hänellä ainakin vielä oli toivoa, kunhan ei teini-iän ongelmia ilmaantuisi..?

Tähän päättyy tämä osa. Aika vähän tuli kuvia, mutta ensiosasta tulee luultavasti pidempi. Olen pelannut neljännen osan jo valmiiksi ja se ilmestyy luultavasti viikonloppuna tai ensiviikolla. Koulu alkaa tiistaina joten tulevat osat eivät ilmesty niin usein, en kuitenkaan ole lopettamassa Mäkelöitä vaikka osien tekeminen saattaisikin venyä. Tämä oli nyt tälläinen pikapika osa, mutta ensi osassa tapahtuu! Kommettía vaan tulemaan, niin ruusuja kuin risujakin!