Tästä alkaa Mäkelöiden tarina.

793777.jpg

Tässä on Mäkelöiden perhe. Perheeseen kuuluu Siiri, Janne, Kaarina ja Sari.

793792.jpg

Perhe osti talon kaupungin laitamilta. Tässä talo ulkoa...

793793.jpg

...ja tässä sisältä.

793790.jpg

Nyt päästään esittelyihin. Tässä Siiri, hän on perheen pää. Siiri on perhetavoitteinen ja pitää urheilusta ja meikeistä. Siiri myös rakastaa työtään lainvalvontauralla ylikaiken. Vaikka Siiri on hieman pyöreähkö hän pitää silti terveellisistä elämäntavoista. Siirin horoskooppi on härkä.

793773.jpg

Tässä puolestaan on Janne, Siirin mies. Janne tosin on työtön ja on tähän asti hoitanut perheen Sari-tyttöä kotoa käsin. Janne on perhetavoitteinen ja pitää löyhkästä ja urheilusta. Janne on horoskoopiltaan leijona.

793775.jpg

Tässä seisoskelee Kaarina, Siirin pikkusisko. Kaarina on työtön ja asustelee siskonsa nurkilla. Kaarina on rakkauden kipeä romantikko, Siiri saakin usein hieman hillitä Kaarinan menoja, kun ei tulojakaan ole.

793788.jpg

Tässä on tämän perheen tanssitaiteilija Sari Siikander alias Sari Mäkelä. Sari on iloinen ja toimelias lapsi, joka toivoo itselleen sisarusta ylikaiken.

793778.jpg

Pian olikin Sarin ensimmäisen koulupäivän aika, perhe oli saanut varoillaan ostettua pienen VrumVrum sähäkän jolla Janne kävi heittämässä tyttärensä kouluun.

793785.jpg

Kaarina koitti päästä juttuun Jannen kanssa..793770.jpg

..aluksi kaikki sujui ongelmitta, Kaarina kehuskeli pienen flirtin pohjalta Jannea, joka otti sen ihan iisisti..

793795.jpg

..mutta jälleen kerran toivoton romantikko eteni liian nopeasti, Janne antoi heti pakit, kun tajusi lemmenneidon ajatukset. Olihan hän Siirin sisko joten mitään vispilänkauppaa ei suvaitsisi syntyä.

793797.jpg

Mäkelöiden pihaan tassutteli myös usein tällaisia Volokkeja.

793800.jpg

"Yök" Siiri ajatteli nähtyään ikkunasta yhden karmean Volokin. "Tuollaista ei ainakaan meille oteta."

793794.jpg

"Vihii, mä oon hyvä tässä!" Kaarina hihkui siskolleen jolla näytti olevan hieman kiire...

793780.jpg

Nooh, tännehhän sillä Siirillä näytti olevan kiire. Pariskunta sulkeutui makuuhuoneen puolelle. "Voi Janne et tiedäkkään kuinka paljon rakastan sinua... Niin paljon, että voisin syödä sinut suihini Hanipuppelipöö." Siiri leperteli miehelleen. "Mmm..." Janne vain myhäily tyytäväisenä Siirin rakkaudenosoitukselle.

793798.jpg

WooHoo! Jalat näkyy kun aviopari on pelehdystuokiollaan.

793783.jpg

"Minä rakastan maalaamista ja tätä nallea" Kaarina selitti innoissaan siskolleen.

793769.jpg

Ensimmäinen koulupäivä oli loppunut ja Sari asteli iloisin mielin bussista ulos, ainakin toistaiseksi. Hän moikkasi ja kiitti kuskia vielä ennen kuin ovet sulkeutuivat.

793768.jpg

"Voihan lempo, mitenkäs minä nyt tällaisen arvosanan sain, odotin vähän parempaa, mitähän äiti ja isäkin sanovat tähän, Kaarinasta ei niinkään ole huolta, kun hän itse on sellainen hulivili." Sari mietti itsekseen.

793787.jpg

"S*atanan nalle!" Sari suorastaan karjui kun oli niin pettynyt itseensä, ettei leikkikään sujunut! Perheen prinsessa ei ollut nyt kyllä todellakaan mikään prinsessamainen vaan pikemminkin pieni öykkäri.

793767.jpg

"Hyi hyi Sari, ei saa kiroilla." Kaarina mutisi siskontytölleen, vaikkei ilme siitä hapan ollutkaan vaan ihan jostain muusta...

Tähän päättyi ensimmäinen osa. Teksti ei ole vielä kauhean selkeää ja kuviakin on aika vähän. Tulevissa osissa tapahtuu enemmän ja tämähän on vasta aloitusjakso kommenttia saa laittaa ja linkitystä pyytää (linkitän pääsivulleni) ja parannusehdotuksia otetaan vastaan mielihyvin!